Začelo se je tako, da me je po večerih in jutrih začel boleti trebuh, na kar sem premišljevala, da moram narediti nekaj glede prehrane, tako sem si začela delati jutranji smuti, ki je vseboval:

  • Špinačo,
  • Skuto,
  • Omega 3,
  • Maline ali borovnice,
  • Malo banane,
  • Cimet.

Ker nisem vedela, ali mi bo ta jutranji smuti odgovarjal, po drugi strani pa sem upala, da bi mi, ker je bil res iz zdravih sestavin, sem po določenem času ugotovila da mi prav paše točno ta kombinacija. Vse potrebno za telo, vitamini, omega 3, minerali, železo, vlaknine.

Tako si ga že pripravljam dva meseca in ne samo, da me je nehal boleti trebuh, moje zdravstveno stanje in počutje se je izboljšalo. Prav sama čutim, kako imam več energije in kako je telo veliko lažje. Kot da se ne potrebuje več matrati, da predela vso to nepravilno hrano. To je bila res dobra kombinacija živil, ker jaz nisem do sedaj uživala skoraj nič omega 3, sedaj pa ga lepo uživam vsako jutro. Ko prideš v srednja leta, takrat se telo začne spreminjati, vse že delaš težje in počasnejša je prebava in to se pozna na postavi. Če hočeš ali nočeš, moraš začeti paziti kaj ješ in da zaužiješ vse potrebno, vitamine, minerale, omega 3, vlaknine…….

Sprva sem težko sprejela, da bom zjutraj zajtrkovala smuti, ker sem bila navajena na kos kruha, to je bil zame pošten zajtrk, sedaj pa kar samo smuti, potem pa sem videla, da mi prav ta prinese veliko več, kot pa sam kruh, ta mi da vlaknine, omega 3, minerale, železo, to pa mi namazan kruh z marmelado ni dal. Sedaj mojih zajtrkov ne bom spreminjala, ker se počutim dobro in zakaj bi nekaj spreminjal, če si dobro. Pa še omega 3 dobim, ker če bom nehala piti smuti, potem tudi omega 3 ne bom več zaužila, ker ne bom imela nikjer, ker ne jem takšne hrane.