Vsako leto imamo z našim podjetjem navado, da se odpravimo na razne dogodke in pa sejme, kateri pa so namenjeni raznim manjšim podjetjem, da se lahko ta predstavijo in dosežejo širšo množico ljudi. Prav tako pa je to lahko odličen način, kako lahko podjetja spoznajo kakšne morebitne investitorje, saj se takšni ljudje tudi velikokrat odpravijo na takšne dogodke.

Pos terminal nam je pomagal pridobiti profit na sejmu

No tako pa smo lahko tukaj tudi velikokrat prodajali razne izdelke, oziroma storitve, ki jih nudi naše podjetje. Zato pa smo se letos želeli fokusirati na to, da bi lahko prodali čim več stvari. Zato pa smo začeli razmišljati v smislu načina plačila. Do tega pa smo prišli, ker danes skoraj vsi že plačujejo samo s plačilnimi karticami. To pa zato, ker gotovina postaja že nekoliko zastarela, ter jo zato uporablja še zelo malo ljudi. Zato pa smo se odločili, da bi lahko bil pos terminal odličen način, kako bi lahko dosegli več ljudi, ter jim omogočali plačilo s kartico.

No tako pa je bilo potrebno sedaj najti le še čim boljšega ponudnika za pos terminal. Tukaj pa smo si začeli ogledovati različne ponudnike in pa pos terminale, ki jih ponujajo. Po nekaj iskanja pa smo našli takšnega ponudnika, ki nam je nudil pos terminale, ki so bili kompatibilni s plačilnimi karticami tujih bank, kar pa nam je bilo tudi zelo pomembno ,saj smo na sejmih in dogodkih pričakovali tudi kar nekaj tujcev, ki pa so imeli seveda plačilne kartice tujih bank. 

Ko pa smo nato imeli pos terminale, pa smo se lahko spet udeležili tega sejma, ki se ga udeležimo vsako leto. Tako pa je bil letošnji sejem še najbolj uspešen, saj smo dosegli največ prodaj, kajti to, da smo nudili plačilo s plačilno kartico, je pritegnilo kar nekaj ljudi, ter nam omogočilo prodati veliko več stvari in posledično doseči veliko več ljudi.