Pred kratkim sem izvedela, da v Sloveniji izvajajo nov postopek pomlajevanja obraza in dekolteja. Ta postopek se imenuje mezoterapija in jaz sem prvič slišala zanjo.

Po spletu sem se malo pozanimala, kaj to mezoterapija je in med iskanjem, sem ugotovila, da jo izvajajo tudi v salonu, kjer grem občasno na anticelulitno masažo. Ker uslužbenke v salonu že poznam, sem se kar zmenila, da pridem k Tjaši, ki izvaja tretmaje, na posvet.

Prišel je torek, ko sem bila naročena. Tjaša mi je še enkrat lepo razložila, kaj mezoterapija je, kako jo izvajajo, kakšne so lahko posledice in seveda kako pogosto jo je potrebno izvajati. Priznam, da sem bila malo razočarana, saj je cena tretmaja kar visoka. Postopek je pa priporočljivo opraviti najmanj med 5 in 7- krat, pa še nato svetujejo obisk dvakrat na pol leta. Pri mojih 65 letih in že rahlo nagubani in ostareli koži bi si privoščila kakšen tretma, ampak finančno bi to bil prevelik zalogaj. To sem tudi povedala svoji kozmetičarki, ki me je presenetila z odgovorom. Namreč, Tjaša mi je povedala, da je mezoterapija njihova zadnja pridobitev, in ker še ni tako znan, ravno ta mesec poteka akcija in ponujajo tretmaje 1+1 gratis. Kako mi je polepšala dan. Kar takoj sem se odločila, da si prvo terapijo kar privoščim za rojstni dan, ki bo že kmalu. Ker sem redna stranka, mi je Tjaša ponudila, da mi en kupon pripravi za naslednji mesec, za enega pa bom še napraskala v svojem šparovčku. Tako bom opravila 6 terapij in me prav zanima, kakšni bodo rezultati.

Vsa vesela sem čez 2 tedna, ko sem že opravila dva tretmaja, na svoj rojstni dan povabila svoje prijateljice. Vse so se čudile, kako mlajša zgledam in niso mogle verjeti, ko sem jim povedala, da je mezoterapija čudežna. Predstavila sem jim ta čudoviti postopek in povedala, da od sedaj naprej, hranim denar za naslednje terapije in upam, da bo še kdaj tako huda akcija.